Vacature voor een boekhouder in Goes

28 juni 2017nieuws

Ben je een ervaren boekhouder? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij De Zeeuwse Alliantie in Goes. Dit kantoor zoekt namelijk een boekhouder.
De Zeeuwse Alliantie is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het kantoor aan ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan en samen met je collega’s werk je met het kwaliteitssysteem van Netwerk Notarissen. Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij De Zeeuwse Alliantie? Kijk voor meer informatie op de website van De Zeeuwse Alliantie. Of neem contact op met Greetje Hageman via hageman@dezeeuwsealliantie.nl. Je kunt tot en met 9 juli a.s. solliciteren.

verder in het nieuws

29 maart 2018nieuws

Op naar de toekomst #maandvanhetondernemen

Een bedrijf dat zich aanpast aan de omstandigheden heeft de beste vooruitzichten voor de toekomst. Je Netwerknotaris helpt je daarbij.  
Met een statutenwijziging maak je nieuwe afspraken over zeggenschap of...

lees verder >
29 maart 2018nieuws

Tip bij oprichting van je bv #maandvanhetondernemen

Als je een nieuwe bv opricht, dan is het handig om te kiezen voor een aantal aandelen dat goed deelbaar is. Bijvoorbeeld 180 aandelen. Dat getal is makkelijk te delen...

lees verder >
22 maart 2018nieuws

Van eenmanszaak naar bv in 8 stappen #maandvanhetondernemen

Gaan de zaken goed? Dan is het aantrekkelijk om je eenmanszaak om te zetten in een bv.   In een bv ben je niet meer persoonlijk aansprakelijk voor je bedrijf. Dat...

lees verder >