Vacature coördinator ondernemingsrecht bij Netwerk Notarissen

Vacature coördinator ondernemingsrecht bij Netwerk Notarissen

20 maart 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coördinator ondernemingsrecht. Het is een functie waarin vakinhoud en innovatie samenkomen. Netwerk Notarissen staan open voor alles dat nieuw is en zoeken vakinhoudelijke antwoorden op vraagstukken uit de snel veranderende maatschappij.  

De coördinator ondernemingsrecht maakt deel uit van het team van Netwerk Notarissen, de koepelorganisatie die is gevestigd is Utrecht. Bij de koepelorganisatie wordt gewerkt aan de kwaliteitsstandaard van de aangesloten kantoren. Bij Netwerk Notarissen zijn 150 notariskantoren over heel Nederland aangesloten. De coördinator ondernemingsrecht is onder meer verantwoordelijk voor het onderdeel ‘ondernemingsrecht’ van de online kennisbank. Deze kennisbank wordt intensief gebruikt door de 2.000 personen die op de aangesloten notariskantoren werken.   

Wij maken graag kennis met juristen met ervaring in de notariële ondernemingsrechtpraktijk die in aanmerking willen komen voor de functie van coördinator ondernemingsrecht. De functie kan ook parttime worden uitgeoefend. Wil je kennis komen maken en/of heb je vragen? Neem dan contact op met Suzanne den Engelse, engelse@netwerknotarissen.nl, of Irene Visser, visser@netwerknotarissen.nl. Bellen kan ook, tel. 030 4100 710. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.